Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 18:08

Το νέο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας Ν.Δ.

Γράφτηκε από τον
Το νέο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας Ν.Δ.

 

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας Ν.Δ. με πρόεδρο για ακόμη μία θητεία τον Γεώργιο Φωτεινό. Μάλιστα στην πρώτη αυτή συνεδρίαση παρών ήταν και ο νέος πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Μεσσηνίας Ιωάννης Δούζης.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος Γεώργιος Φωτεινός, αντιπρόεδρος Στυλιανός Διαμαντόπουλος, γραμματέας Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ταμίας Ιωάννης Γαλάνης, υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Ηλιάνα Κονδυλοπούλου, υπεύθυνη παραγωγικών και επιστημονικών φορέων Ελένη Φλαριώτη, υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής και ισότητας φύλων Ευτυχία Γαλάνη, υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης Γεώργιος Πανουσιόπουλος, υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Στυλιανός Διαμαντόπουλος, υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει: «Με αίσθημα ευθύνης και ταπεινότητα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας αναλαμβάνουμε τα νέα καθήκοντά μας. Πρώτιστα ευχαριστούμε θερμά το νέο πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Μεσσηνίας κ. Ιωάννη Δούζη για την τιμή που μας έκανε να παρευρίσκεται μαζί μας. Μαζί θα αγωνιστούμε για το καλύτερο, με σκοπό την ανανέωση, την ενότητα και ανάπτυξη, όπως λέει και ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης. 

Φίλες και φίλοι της Ν.Δ. του Δήμου Τριφυλίας, ακρογωνιαίος λίθος της παράταξης είναι η βάση, εκεί από όπου ξεκινά η δύναμή της. Τιμή μας που εκλεχτήκαμε να την υπηρετήσουμε και να την εκπροσωπήσουμε. Είμαστε οι ακρίτες και τα κύτταρα της παράταξης, οι πρώτοι που αφουγκράζονται τον παλμό της κοινωνίας. Είμαστε οι πυλώνες που κρατούν όρθια τη δημοκρατία, όσο πιο μεγάλη η συμμετοχή μας τόσο πιο ισχυρή. Είμαστε οι ρίζες που κρατούν όρθιο το δέντρο της Ν.Δ. Χαιρόμαστε και νιώθουμε περήφανοι για τις επιτυχίες, είμαστε οι πρώτοι κυματοθραύστες για τις αστοχίες. Η Τριφυλία μας είναι ο τόπος μας, το όραμά μας. Είναι ο δήμος μας με τα τόσα πλείστα πλεονεκτήματά του. Θέλουμε τη συμμετοχή σας, τη φωνή σας, την καλοπροαίρετη κριτική σας, να αγωνιστούμε μαζί για το καλύτερο. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ας γίνουμε μαζί μία ενοχλητική αλήθεια με ρόλο ενεργό, μία αταξία στην προάσπιση των αξιών και των αρχών που η Νέα Δημοκρατία πρεσβεύει αγκαλιά με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους μας, επιβραβεύοντάς τους για τη συμμετοχή και βοήθειά τους και ορθώς πιέζοντας για την επίλυση προβλημάτων. Η Ν.Δ. είναι μεγάλη, με τη συμμετοχή σου θα γίνει μεγαλύτερη ενάντια σε αυτούς που οραματίζονται ότι μπορούν να τη μικρύνουν».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER