Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 12:21

Δύο συνεδριάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Οιχαλίας

Δύο συνεδριάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2022 έχει προγραμματίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας μεθαύριο Δευτέρα 22 Νοεμβρίου.

Οι συνεδριάσεις αυτές είχαν οριστεί αρχικά για την Τετάρτη 17 του μήνα, αλλά αναβλήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας, καθώς οι παρατάξεις των μειοψηφιών είχαν διαφωνήσει και είχαν ζητήσει να γίνουν ξεχωριστές ημέρες οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα.

Ειδικότερα, στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να εγκριθεί η κατάρτιση και ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του επόμενου χρόνου. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει συζήτηση αιτήματος δημοτικών συμβούλων και αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση του φετινού τεχνικού προγράμματος.

Στις 8.30 το βράδυ, πρόκειται να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του δήμου για το 2022.

Οι συνεδριάσεις προβλέπεται να είναι μεικτές, διά ζώσης για τους πλήρως εμβολιασμένους και τους νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τηρουμένων των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων, στο Πνευματικό Κέντρο “Μαρία Κάλλας”, και με τηλεδιάσκεψη για τους υπόλοιπους συμβούλους.