Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:32

Συνάντηση Καφαντάρη με τον διευθύνοντα σύμβουλο Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Καφαντάρη με τον διευθύνοντα σύμβουλο Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου

 

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, Στέφανο Βλαστό, για το θέμα εκατοντάδων ιδιοκτησιών δημοτών που το Ελληνικό Δημόσιο θεωρεί δικές του, συναντήθηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, γραμματέας της ΚΕΔΕ.

Κατηγορώντας τη δημοτική αρχή ο κ. Καφαντάρης ανέφερε πως «έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από τη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, όπου ομόφωνα αποφασίσαμε και υιοθετήσαμε ψήφισμα διαμαρτυρίας κατοίκων του δήμου μας, και ακόμα περιμένουμε τη δημοτική αρχή να δράσει για ένα μεγάλο κοινωνικό θέμα: “Εκατοντάδες  στρέμματα ιδιοκτησιών συνδημοτών μας, πάνω από 100 χρόνια, ξαφνικά το Ελληνικό Δημόσιο τα θεωρεί δικά του”».

Παρατήρησε ότι «εμείς όμως, που διαχρονικά  είμαστε δίπλα στους πολίτες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε, συναντήσαμε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, Στέφανο Βλαστό. Τα ζητήματα των παλαιών αιγιαλών του δήμου μας και φυσικά το θέμα της διαμαρτυρίας κατόχων ακινήτων περιοχής Γιάλοβας και Κορυφασίου, μετά την προανάρτηση της 23-08-2021, ήταν τα θέματα που βάλαμε στο τραπέζι».

Καταλήγοντας, ο τέως δήμαρχος δήλωσε ότι «για να πετύχεις τον στόχο σου, πρέπει να διευρύνεις τους συμμάχους που έχεις, ώστε η πίεση για επίλυση να είναι μεγάλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER