Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 09:00

Παρατείνεται η θητεία των 7 αντιδημάρχων Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Παρατείνεται η θητεία των 7 αντιδημάρχων Καλαμάτας

Με απόφασή του ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρατείνει τη θητεία των 7 αντιδημάρχων με τις αρμοδιότητες που τους έχουν εκχωρηθεί, έως το τέλος του χρόνου.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2022 δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αλλαγή, παρά τον περιορισμένο αριθμό δημοτικών συμβούλων.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι 6 έμμισθοι αντιδήμαρχοι είναι οι: Νίκος Μπασακίδης - Νέων Εργων, Πολεοδομίας, Προγραμματισμού και Τουρισμού. Σαράντος Μαρινάκης - Οικονομίας, Δημοτικής Περιουσίας και Πρόνοιας. Γιώργος Φάβας - Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αγροτικής Ανάπτυξης και ΚΕΠ. Γιάννης Μπάκας - Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων. Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος - Συντήρησης Υποδομών. Αναστάσης Σκοπετέας (από το συνδυασμό της Ελένης Αλειφέρη) - Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Εθελοντισμού.

Αμισθος αντιδήμαρχος είναι ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος (ανεξαρτητοποιηθείς από το συνδυασμό της Μαρίας Οικονομάκου) - Πολιτικής Προστασίας, Συγκοινωνιακού Εργου και Κυκλοφοριακής Αγωγής.


NEWSLETTER