Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 18:48

Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων του Δήμου Καλαμάτας

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων του Δήμου Καλαμάτας.

Η συνάντηση περιλαμβάνει εισηγήσεις της αναπληρώτριας καθηγήτριας Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (Νοσοκομείο Παίδων “Π. και Α. Κυριακού”) Λυδίας Κόσσυβα, με θέμα “Εκθεση των παιδιών σε βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (προϊόντα, τρόφιμα): Πώς το περιορίζουμε;” και του παιδιάτρου MSc - ακαδημαϊκού υπότροφου ΕΚΠΑ (Μονάδα Εφηβικής Υγείας στο Νοσοκομείο Παίδων “Π. και Α. Κυριακού”) Αθανασίου Θήριου με θέμα “Εμβολιασμοί παιδιών κι εφήβων/ασφάλεια εμβολίων”.
Στον συντονισμό - σχολιασμό θα είναι η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής ΕΚΠΑ Χρύσα Μπακούλα και ο αναπληρωτής καθηγητής Παιδιατρικής - Λοιμωξιολογίας του Νοσοκομείου Παίδων “Π. και Α. Κυριακού” Νίκος Σπυρίδης.
Να αναφέρουμε ότι η υλοποίηση του προγράμματος “Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία Γονέων” στο Δήμο Καλαμάτας αποτελεί επισφράγιση της συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας με την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.) και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ. Πρόκειται για 8 δίωρες (18:15-20:00) διαδραστικές συναντήσεις γονέων με ειδικούς τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, από τον Οκτώβριο έως το Μάιο.
Ο σχετικός σύνδεσμος παρακολούθησης και το θέμα της συνάντησης θα αναρτώνται νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας και μετά το πέρας κάθε συνάντησης θα πρέπει να συμπληρώνεται μια σχετική φόρμα αξιολόγησης. Μετά το πέρας των συναντήσεων υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης για όποιον γονέα το επιθυμεί, αρκεί να το δηλώσει στη φόρμα εγγραφής.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 27213 60652, 27213 60644.


NEWSLETTER