Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 21:15

Συναντήσεις Βασιλόπουλου στην Αθήνα

Γράφτηκε από την
Συναντήσεις Βασιλόπουλου στην Αθήνα

Επαφές στο υπουργείο Εσωτερικών, στις “Κτιριακές Υποδομές” και στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ, για σημαντικά θέματα του δήμου είχε χθες Τρίτη ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος.

Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι στο υπουργείο συζήτησε για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη κι ενημέρωσε πως αξιολογήθηκε θετικά η πρόταση του δήμου για την προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων: 2 μικρών λεωφορείων, 2 σαρώθρων, ενός μικρού απορριμματοφόρου, 4 οχημάτων για τις δημοτικές ενότητες κι ενός ΙΧ. Ακόμα, είπε ότι αξιολογείται θετικά η πρόταση για την αστική ανάπλαση στην ανατολική πόλη και πως αρχές του 2022 θα υπάρξει απόφαση ένταξης.

Στις “Κτιριακές Υποδομές” συζήτησε για τις υπό εκπόνηση μελέτες του νέου κτηρίου του Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου και των μονώσεων - στατικών του σχολικού συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού. Για το συγκρότημα αυτό αναμένεται η ένταξη έργου 1,3 εκ. ευρώ.

Επίσης, ο δήμαρχος ενημερώθηκε ότι μέχρι τα Φώτα θα έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο ψύξης - θέρμανσης στην Τέντα.

Τέλος, στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ επιβεβαίωσε ότι το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου της πόλης θα προχωρήσει, θα δημοπρατηθεί και θα υλοποιηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER