Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 08:47

Δήμος Καλαμάτας: Την αρχηγία της αντιπολίτευσης διεκδικεί ο Βασ. Τζαμουράνης

Γράφτηκε από τον
Δήμος Καλαμάτας: Την αρχηγία της αντιπολίτευσης διεκδικεί ο Βασ. Τζαμουράνης

Το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας - επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας που συνεργάζονται, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε ο επικεφαλής του “Πρότυπου Δήμου” Βασίλης Τζαμουράνης στις συναντήσεις που έχουν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο τραπέζι που παρέθεσε στους δημοσιογράφους του δημοτικού ρεπορτάζ για τη γιορτή του και για την καλή χρονιά.

Στο τραπέζι στην ταβέρνα Δρίτσα, ο κ. Τζαμουράνης είπε ότι οι 2-3 συναντήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, κυρίως για την ανάληψη κοινών δράσεων και την κατάθεση κοινών προτάσεων για σημαντικά ζητήματα του δήμου, είναι σε πολύ καλό κλίμα.

Μεταξύ τυρού και αχλαδιού, ο επικεφαλής του “Πρότυπου Δήμου” επεσήμανε ότι έγκαιρα πρέπει να επιλεγεί ο υποψήφιος δήμαρχος των παρατάξεων που βρίσκονται απέναντι στη δημοτική αρχή, ώστε να υπάρχει ο χρόνος για την κατάρτιση ενός υπεύθυνου προγράμματος για έργα και δράσεις την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.

Στο χαλαρό κλίμα της συζήτησης ο Β. Τζαμουράνης αποκάλυψε το πώς προσελήφθη στο Δήμο Καλαμάτας, πώς υλοποιήθηκε το σκέπασμα του Νέδοντα με πρωτότυπο και δύσκολο για την εποχή (τη δεκαετία του ’80) τρόπο, πώς διανοίχθηκε η Νέα Είσοδος και πώς αποφασίστηκε η δημιουργία της μαρίνας σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της Δυτικής Παραλίας.

Γ.Σ.


NEWSLETTER