Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 12:15

Συνεδριάζουν τις επόμενες ημέρες Δημοτικό Συμβούλιο και Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Με μόλις δύο θέματα και με σημαντικότερο τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης Φιλιατρών συνεδριάζει την Τρίτη στις 10 το πρωί το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Η συνεδρίαση θα είναι μικτή, με τηλεδιάσκεψη και διά ζώσης, και αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Λειτουργία εμποροπανήγυρης Αγ. Χαραλάμπους Δ.Κ. Φιλιατρών 2022 και ορισμός πενταμελούς επιτροπής ελέγχου εμποροπανήγυρης. Αναπροσαρμογή ή μη του τέλους άρδευσης για την Κοινότητα Αρμενιών Δήμου Τριφυλίας για την αρδευτική περίοδο 2022.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Με παρατάσεις που αφορούν έργα και διαγωνισμούς θα ασχοληθεί κατά κύριο λόγο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας που συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 1 το μεσημέρι και θα είναι μικτή, με τηλεδιάσκεψη και διά ζώσης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Έγκριση χορήγησης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Επισκευή Σχολικών Κτηρίων Δ.Ε. Αετού».

Χορήγηση παράτασης χρόνου υποβολής των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Προμήθεια Ασφαλτικών Υλικών Συντήρησης - Επισκευής Οδών (Νέα Προμήθεια)». Έγκριση Πρακτικού Ι σχετικά με τον έλεγχο της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής των συμμετεχόντων στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Υλοποίηση Σχεδίου Ασφαλείας Νερού Δήμου Τριφυλίας».

Κ.Μπ.