Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 17:45

Ορισμός 6 αντιδημάρχων στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Ορισμός 6 αντιδημάρχων στο Δήμο Οιχαλίας

Πέντε αντιδημάρχους, έναν ακόμα άμισθο και έναν εντεταλμένο σύμβουλο, όρισε η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας, στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Αναπληρωτή της όρισε τον αντιδήμαρχο Κώστα Δημητρακόπουλο.

Ειδικότερα, οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν και οι αρμοδιότητές τους είναι:

1) Ο Κώστας Δημητρακόπουλος, αρμόδιος για οικονομικά και διοικητικά θέματα, καταστήματα, επιχειρήσεις και εμπόριο, τέλεση πολιτικών γάμων και για τη Δημοτική Ενότητα Δωρίου σε συνεργασία με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ίδιας ενότητας.
2) Ο Δημοσθένης Τράγος, αρμόδιος για την καθαριότητα, κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, παιδεία και πολιτισμό, τέλεση πολιτικών γάμων και για τη Δ.Ε. Οιχαλίας.
3) Ο Λεωνίδας Φίλος, αρμόδιος για τη λειτουργία και επισκευή των μηχανημάτων του δήμου, τη συντήρηση και επισκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, τη διαχείριση υλικών, καυσίμων, ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού ανάπτυξης και κτηνοτροφίας, το κυκλοφοριακό, τον αθλητισμό, τη νεολαία και την τέλεση πολιτικών γάμων.
4) Ο Ηλίας Ντονάς, αρμόδιος για ανάπτυξη και προγραμματισμό και ιδίως για τα θέματα προβολής και τουρισμού και τη διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, για τεχνικά έργα και υποδομές (εκτός ύδρευσης - αποχέτευσης), την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του δήμου, το συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας, την εποπτεία και ευθύνη του περιβάλλοντος, την τέλεση πολιτικών γάμων και για τη Δ.Ε. Ανδανίας.
5) Ο Γεώργιος Τασιόπουλος, αρμόδιος για την εποπτεία και ευθύνη του ηλεκτροφωτισμού, των κοιμητηρίων, του πολεοδομικού σχεδιασμού, την τέλεση πολιτικών γάμων και για τη Δ.Ε. Είρας.
6) Αμισθος αντιδήμαρχος ορίστηκε ο Γεώργιος Μακρυνιώτης, αρμόδιος για τεχνικά έργα και μελέτες που αφορούν την ύδρευση - αποχέτευση, την τέλεση πολιτικών γάμων και για τη Δ.Ε. Μελιγαλά.
Εντεταλμένος σύμβουλος ορίστηκε ο Γιάννης Αντωνόπουλος, για τα θέματα της Δ.Ε. Δωρίου.


NEWSLETTER