Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 08:09

Δήμος Μεσσήνης: Παρεμβάσεις με μικρά τεχνικά έργα σε τοπικές κοινότητες

Δήμος Μεσσήνης: Παρεμβάσεις με μικρά τεχνικά έργα σε τοπικές κοινότητες

 

Τις παρεμβάσεις με μικρά τεχνικά έργα σε τοπικές κοινότητες συνεχίζει ο Δήμος Μεσσήνης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Συγκεκριμένα -όπως αναφέρει σχετικό δελτίο του δήμου-  ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προσθήκης τουαλετών στο Νηπιαγωγείο Εύας. Μέχρι τώρα τα νήπια εξυπηρετούνταν στις τουαλέτες του δημοτικού σχολείου και η διαμόρφωση τουαλετών για τα νήπια, τα ΑΜΕΑ και τους εκπαιδευτικούς, ήταν ένα αναγκαίο έργο. Επίσης, ολοκληρώθηκε η κατασκευή πετρόκτιστης μάντρας σε μήκος περίπου 100 μέτρων στον οικισμό Μυρτοποταμιάς της Κοινότητας Λυκοτράφου, που λειτουργεί ως τοίχος αντιστήριξης της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και του παλιού δημοτικού σχολείου. Ακόμα, στο Κεφαλινού, κατασκευάστηκε διπλή πετρόκτιστη βρύση κάτω από το εξωκκλήσι του Αγίου Αθανασίου κι έτσι αξιοποιείται το πόσιμο νερό της πηγής.

«Σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων προωθούμε τα απαραίτητα έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας. Φροντίζουμε ώστε η περιφέρεια του δήμου μας να διαθέτει βελτιωμένες και επαρκείς υποδομές και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας εκτελούμε τα απαραίτητα τεχνικά έργα», δήλωσε γραπτά ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Η ανακοίνωση του δήμου κλείνει με τη σημείωση ότι ανάλογες παρεμβάσεις υλοποιούνται και σε άλλες κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης, οι οποίες ολοκληρώνονται το προσεχές διάστημα.