Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 21:11

Λεβεντάκης για παιδική χαρά στην παραλία του Αϊ - Λαγούδη

Λεβεντάκης για παιδική χαρά στην παραλία του Αϊ - Λαγούδη

 

Να σεβαστούν το χώρο της παιδικής χαράς στην παραλία του Αϊ - Λαγούδη στην Κυπαρισσία, που πρόσφατα ανακατασκευάστηκε, καλεί τους πολίτες ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Και παρουσιάζει εικόνες που δείχνουν σκουπίδια να ξεχειλίζουν από τους κάδους και αποτσίγαρα πεταμένα μέσα στα παρτέρια.

Σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:  «Πριν λίγο καιρό σας παρουσίασα εδώ με πολλή χαρά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής της παιδικής χαράς στην παραλία Κυπαρισσίας.

Μιας σύγχρονης παιδικής χαράς, που παραδόθηκε στα παιδιά της περιοχής, στους γονείς τους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. Μετά σχεδόν από έναν μήνα λειτουργίας της, η εικόνα του χώρου είναι αυτή που καταδεικνύει το κάτωθι φωτογραφικό υλικό. Μια εικόνα που, αν μη τι άλλο, μας δυσφημεί ως πολίτες και φυσικά δεν αξίζει στα παιδιά μας. Παράκληση, λοιπόν. Ας σεβαστούμε το χώρο αυτό, στον οποίο απολαμβάνουν ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές τα παιδιά μας, διατηρώντας τον όμορφο και καθαρό. Γιατί με τον τρόπο αυτό, από τη μία προστατεύουμε τα παιδιά μας και από την άλλη τους διδάσκουμε ότι η καθαριότητα είναι δείγμα πολιτισμού!».

Κ.Μπ.