Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 00:51

Ανταπάντηση Λεβεντάκη σε Δριμή για την υπόθεση με την υδροδότηση του Αετού

Γράφτηκε από την
Ανταπάντηση Λεβεντάκη σε Δριμή για την υπόθεση με την υδροδότηση του Αετού

Αναλυτικά:

"Αφού λοιπόν κ. Δριμή, καθώς φαίνεται, δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τα όσα ανέφερα σε σημερινή επιστολή μου και συνεχίζετε την ίδια «παράσταση», με νεώτερη δική σας, ας μιλήσουμε με ντοκουμέντα.
Το κάτωθι φωτογραφικό υλικό, είναι η απόδειξη όλων όσων αρνείστε ή, μάλλον καλύτερα, όλων όσων κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε και παρουσιάζουν την «προίκα», από ανεξόφλητα χρέη και οφειλές δανείων, που αφήσατε στο Δήμο Τριφυλίας.
Όπως επίσης, είναι και η απόδειξη των απευθείας αναθέσεων, κατά χιλιάδες ευρώ, σε συγγενικό σας πρόσωπο πρώτου (α') βαθμού, καθώς και σε άλλα πρόσωπα, που αναφέρθηκαν στο συμβούλιο.
Είναι μέρος του δικού σας «ενάρετου βίου», τον καιρό που διοικούσατε τον πρώην Δήμο Αετού, τον «μαρτυρικό» (κατά την ιστορία του), όπως πολύ σωστά επισημαίνετε, αλλά και κατά τη δική σας δημαρχοντία (θα προσέθετα, εγώ), κ. Δριμή.
Και όπως γνωρίζετε πολύ καλά, όσα αναφέρω είναι μονάχα ένα μέρος, των όσων στοιχείων έχω στη διάθεσή μου.
Οπότε, σας επιστρέφω, με αποδείξεις, την παροιμία του θυμόσοφου λαού «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», κ. Δριμή.
Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σας είναι ότι: «ο λαός θα μας κρίνει όλους» κι εγώ, πιστέψτε με, κρίνομαι από τους πολίτες, σε καθημερινή βάση.
Γιατί, πολύ απλά και ανθρώπινα, μου καταθέτουν τους προβληματισμούς τους, σχετικά με τα θέματα, που τους απασχολούν και παράλληλα μου δείχνουν την, με κάθε τρόπο, στήριξη και εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Κάτι, που είναι και το ζητούμενο.
Και εμένα αυτό, μου φτάνει και μου περισσεύει, κ. Δριμή.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 20-05-2022
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ"


NEWSLETTER