Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 15:00

“Ανυπότακτα Φιλιατρά” κατά Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
“Ανυπότακτα Φιλιατρά” κατά Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Τοποσοβινισμό καταλογίζει στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας ο κοινοτικός σύμβουλος Φιλιατρών με τα «Ανυπότακτα Φιλιατρά» Βασίλης Σπυρόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση του συλλόγου για το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο υποκατάστημα της Κυπαρισσίας.

Τους καλεί να αγωνιστούν αν μπορούν για μια διοικητική πρακτική συμμετρικής ανάπτυξης συμπληρώνοντας πως «την "πρακτική Πονηρόπουλου" πρέπει να τη σταματήσετε τώρα!».

 Αναλυτικά ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρει: «Ο Πονηρόπουλος ζει και βασιλεύει και σήμερα.

Συνδημότες του Εμπορικού Συλλόγου της όμορης πόλης και έδρας του καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας, τοποσοβινισμός σας πάντα έβγαζε μάτια και όσοι δεν τον έβλεπαν είναι μόνο αυτοί που έχουν συμφέρον να μην τον βλέπουν. Με την τελευταία σας ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία του ΑΤΜ Πειραιώς στην πόλη σας, έπεσε και η τελευταία καλύπτρα του τοποσοβινισμού σας! Όσο για το αίτημά σας να μπουν παγκάκια για να ξαποσταίνουν έξω απ’ το εν λόγω κατάστημα «…κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας…» σας τονίζουμε ότι είναι ένα κακό θέατρο. Και γι’ αυτή σας την κακή υποκριτική ευγένεια, ισχύει το λαϊκό γνωμικό: «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι».
Χωρίς συμμετρική πολιτική, ο δήμος αυτός δεν μπορεί να σταθεί. Καταλάβετέ το. Οπότε αντί να ζητάτε και δεύτερο ΑΤΜ, τη στιγμή που στον ίδιο δήμο στις γειτονικές και μάλιστα πιο παραγωγικές πόλεις έκλεισαν και κλείνουν υποκαταστήματα Τραπεζών, τολμήστε επιτέλους ν’ αγωνιστείτε -αν μπορείτε- για μια διοικητική πρακτική συμμετρικής ανάπτυξης. Την «πρακτική Πονηρόπουλου» πρέπει να τη σταματήσετε τώρα!

Επιστροφή στο αυτοδιοίκητο για την κάθε περιοχή. Διότι αυτό συμφέρει τον τόπο και την πατρίδα!».


NEWSLETTER