Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 12:13

Αιτήσεις για την κατασκήνωση στην Αγία Μαρίνα

Γράφτηκε από την
Αιτήσεις για την κατασκήνωση στην Αγία Μαρίνα

 

Την υποβολή αιτήσεων μέχρι και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, για την κατασκήνωση στην Αγία Μαρίνα Ταϋγέτου, για το φετινό καλοκαίρι, ανακοίνωσε ο Δήμος Καλαμάτας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης κατασκηνώσεων iCamps (https://kalamata.icamps.gr/) που ενεργοποίησε ο δήμος. Οι ενδιαφερόμενοι κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτουν, μπορούν να συνδέονται στην πλατφόρμα, να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση και να επισυνάπτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι κατασκηνωτές θα καταβάλουν ποσό συμμετοχής 30 ευρώ, στο ταμείο του Δήμου Καλαμάτας ή στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας αριθ. 220/002523561 - ΙΒΑΝ: GR4201102200000022000253561, αναφέροντας οπωσδήποτε το όνομα του κατασκηνωτή.

Εξαιρούνται: α) Τα παιδιά των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι, καθώς και των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. β) Τα άτομα με αναπηρίες ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που συμμετέχουν. γ) Όσοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ.

Το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται σε περίπτωση μη επιλογής του κατασκηνωτή, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (ύστερα από απόφαση Δ.Σ).


NEWSLETTER