Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 13:12

Πρόταση τιμών για πανηγύρι Κυπαρισσίας

Πρόταση τιμών για πανηγύρι Κυπαρισσίας

Πρόταση τιμών για τη μίσθωση θέσεων για την τέλεση εμποροπανηγύρεων καλείται να κάνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας σε μία ακόμη έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα στις 11 το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει πρόταση τιμών για τη μίσθωση θέσεων για την τέλεση της εμποροπανήγυρης στον Αγρίλη της Δ.Ε. Φιλιατρών, για το 2022, καθώς και για τη μίσθωση θέσεων για την τέλεση της ετήσιας παραδοσιακής εμποροζωοπανήγυρης στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας, έτους 2022.

Στο αιτιολογικό της έκτακτης συνεδρίασης σημειώνεται πως γίνεται καθώς θα συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο την 1/7 και οι αποφάσεις πρότασης τιμών πρέπει να υποβληθούν προς έγκριση, μαζί με τις αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για τη χωροθεσία των εμποροπανηγύρεων.

Γνωρίζοντας πόσο χρονοβόρες είναι οι διαδικασίες για τη διενέργεια μιας εμποροπανήγυρης και προκειμένου αυτές να ολοκληρωθούν ομαλά και μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο και κάποιοι υπάλληλοι θα απουσιάσουν με άδειες, πρέπει οι διαδικασίες να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό.

 

Κ.Μπ.