Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 15:03

Απάντηση Λεβεντάκη σε Κατρίτση: “Οσμή ναφθαλίνης…”

Οσμή ναφθαλίνης, λόγω της ανεπικαιρότητάς τους χαρακτήριζε τα λεγόμενα του πρώην δημάρχου Γαργαλιάνων Άκη Κατρίτση, σε απάντηση του ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Τον καλεί δε να απαλλαγεί από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και να γίνει έστω και για μια φορά, καλόπιστος θεατής, όλων των έργων που υλοποιεί η παρούσα δημοτική αρχή.

Αναλυτικά ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:

"Με χθεσινή επιστολή του, δημοσιευμένη στα τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην δήμαρχος Γαργαλιάνων, κύριος Κατρίτσης,  ανέσυρε από το παρελθόν θέματα, που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Όλα όσα αναφέρει σε αυτήν, ο πρώην δήμαρχος, έχουν έντονη την οσμή της ναφθαλίνης, λόγω της ανεπικαιρότητάς τους. Να 'χαμε να λέγαμε, δηλαδή…

Όταν, για την Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων ο αγωγός Αλικοντουζίου, με κόστος 8,5 εκατ. ευρώ και ο βιολογικός καθαρισμός, με κόστος 17,5 εκατομμύρια ευρώ,    απορρόφησαν το σύνολο των διαθέσιμων χρημάτων, ο πρώην κύριος δήμαρχος σιώπησε.

Ο περιφερειακός Γαργαλιάνων, για την δημοτική αρχή, παραμένει στόχος και έχουμε αποδείξει πως ό,τι λέμε το υλοποιούμε.

Γνωρίζουμε στον κύριο Κατρίτση ότι η μελέτη, που επικαλείται στην ανακοίνωση, δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί.

Ο κύριος Αναστασόπουλος, κληθείς από εμένα, μου ανέφερε ότι για την ολοκλήρωση και επικαιροποίηση της μελέτης απαιτούνται 170.000 ευρώ, χρήματα που έπρεπε να πληρωθούν από ιδίους πόρους του Δήμου.

Κύριε Κατρίτση, απαλλαγείτε από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και γίνετε, έστω και για μια φορά, καλόπιστος θεατής, όλων των έργων που υλοποιεί η παρούσα δημοτική αρχή.

Έργα τα οποία, εσείς και οι υπόλοιποι δήμαρχοι, δεν κατορθώσατε να υλοποιήσετε, επί σειρά ετών. Να θυμάστε, λοιπόν, ετούτο...    Όσο πιο πολύ, σας ενοχλεί να βλέπετε την Τριφυλία ν' αλλάζει. Τόσο πιο πολύ, εμείς... θα συνεχίζουμε!”.