Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 07:56

Η Τριφυλία “ανέβηκε” στο Instagram

Γράφτηκε από τον

 

Σελίδα στο Instagram απέκτησε ο Δήμος Τριφυλίας, μέσα από την οποία θα προβάλει τις ομορφιές της περιοχής.

Στόχος είναι η Τριφυλία να ταξιδέψει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Καλεί μάλιστα και τον κόσμο να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια προσθέτοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό με hashtag #Trifylia_experience ή εναλλακτικά στέλνοντας φωτογραφικό υλικό στον δήμο.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου τονίζεται: “Ο Δήμος Τριφυλίας καλωσορίζει τους δημότες, επισκέπτες και απανταχού φίλους του στην επίσημη σελίδα του στο Instagram. Καλούμε τον κόσμο να ακολουθήσει την ονομασία

#Trifylia_experience, να κοινοποιεί φωτογραφίες με hashtag #Trifylia_experience και να μας στέλνει φωτογραφικό υλικό το οποίο και θα κοινοποιούμε με το όνομα του κάθε φίλου μας. Στόχος μας η Τριφυλία να ταξιδέψει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και να προβάλλεται σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε και εσείς να είστε αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια! Καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό μας το εγχείρημα που σκοπό έχει την ανάδειξη του τόπου μας ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστικό και όχι μόνο! #Trifylia_experience, τόπος να δεις, τόπος να ζεις!”.

Κ.Μπ.