Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 14:30

Βολές Κοσμόπουλου για ανάπλαση Κολοκοτρώνη

Γράφτηκε από την

Τη δημοτική αρχή επικρίνει η παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου “Καλαμάτα Μπροστά” για τις εργασίες που γίνονται μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, για την ανάπλαση της οδού Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της πόλης, που φιλοξενεί πλήθος επισκεπτών.

Σε ανάρτηση με τίτλο “Προγραμματισμός” η παράταξη του Β. Κοσμόπουλου αναφέρει ότι “η δημοτική αρχή διακατέχεται από το άγχος να επιδείξει έργο και το σύνδρομο του busy body” και σημειώνει:

“Η δημοτική αρχή ακολουθεί πιστά τις γνωστές εκφράσεις του λαού μας. «Ότι κάτσει», «Όπως έρθουν τα πράγματα», «Σε δουλειά να βρισκόμαστε», για να δικαιολογεί δελτία τύπου και φωτογραφίες.

Η έννοια σχεδιασμός-προγραμματισμός είναι άγνωστη λέξη. Οι "6 άξονες-112 πρωτοβουλίες" παρέμειναν γράμμα κενό στα προεκλογικά φυλλάδια.

Έτσι την εορταστική εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, η δημοτική αρχή έχει στήσει κανονικό εργοτάξιο, στην αρχή του ιστορικού κέντρου! Προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις στους δημότες και τους επισκέπτες μας. Από εκνευρισμό και αγανάκτηση, μέχρι θυμηδία και καυστικά σχόλια για την επιλογή.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η δημοτική αρχή διακατέχεται από το άγχος να επιδείξει έργο και το σύνδρομο του busy body. Δυστυχώς, στην προσπάθεια αυτή αποτυγχάνει παταγωδώς και το αποτέλεσμα είναι η απομόνωσή της. Όπως παραμένει απομονωμένη και απούσα από τις εξελίξεις, στο θέμα του αντιπλημμυρικού, υποστηρίζοντας εμμονικά τις θέσεις της εταιρείας”.