Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 15:10

Ανανεώθηκε η θητεία όλων των αντιδημάρχων Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Ανανεώθηκε η θητεία όλων των αντιδημάρχων Τριφυλίας

Χωρίς εκπλήξεις και εναλλακτικές δυνατότητες ανανεώθηκε η θητεία όλων των αντιδημάρχων στο Δήμο Τριφυλίας με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.

Έτσι και οι 7 αντιδήμαρχοι παραμένουν στις θέσεις τους με τα ίδια καθήκοντα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο δήμαρχους ορίζει αντιδημάρχους τους:
- Βλάχο Αντώνιο, αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας και Τμήματος Πολεοδομίας (Υπηρεσία Δόμησης). Προεδρεύει της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας. Ορίζεται μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας.
- Στριμπάκο Δημήτριο, αντιδήμαρχο Διοικητικού, Οικονομικού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Προεδρεύει της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας. Ορίζεται μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας.
- Κουτρουμπή Αλέξανδρο, αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Ορίζεται μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας.
- Μπακούρο Σωτήριο, αντιδήμαρχο Αγροτικής Παραγωγής και Αγροτικής Ανάπτυξης.   
- Φρούσο Νικόλαο, αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού.
- Παναγοπούλου Μαρία, αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού.
- Ασημακόπουλο Γεώργιο άμισθο αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Καθαριότητας.

Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος Βλάχος Αντώνιος, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του δημάρχου θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο Στριμπάκο Δημήτριο.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER