Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 21:17

Ο Λεβεντάκης για μηχάνημα πλύσης κάδων απορριμμάτων

Ο Λεβεντάκης για μηχάνημα πλύσης κάδων απορριμμάτων

Σε λειτουργία βρίσκεται το μηχάνημα πλύσης κάδων απορριμμάτων που προμηθεύτηκε ο Δήμος Τριφυλίας ενισχύοντας των στόλο των οχημάτων καθαριότητας.

Μηχάνημα που για πρώτη φορά προμηθεύεται ο Δήμος και που είναι απαραίτητο για την καθαριότητα. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήδη έχουν πλυθεί οι κάδοι στην πόλη των Φιλιατρών και από χθες ξεκίνησαν οι πλύσεις στους Γαργαλιάνους.
Χαρακτηριστικά ο κ. Λεβεντάκης επισημαίνει: “Με ένα νέο όχημα, που θα εκτελεί εργασίες πλύσης και απολύμανσης των κάδων εναπόθεσης απορριμμάτων, ενισχύθηκε ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας.
Το εν λόγω όχημα, πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, έτσι ώστε η πλύση και απολύμανση όλων των κάδων  εναπόθεσης απορριμμάτων, να πραγματοποιείται με τον πλέον ευέλικτο και ασφαλή τρόπο, ανταποκρινόμενο απόλυτα στις απαιτήσεις καθαριότητας και υγιεινής των δημοσίων χώρων.
Έχουν ήδη πλυθεί και απολυμανθεί οι κάδοι εναπόθεσης απορριμμάτων, της πόλης των Φιλιατρών και το όχημα βρίσκεται, σήμερα, στην πόλη των Γαργαλιάνων, όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες, για την πλύση και απολύμανση των εκεί κάδων εναπόθεσης απορριμμάτων.
Στο πλαίσιο, της όσο το δυνατόν ουσιαστικότερης  και αποτελεσματικότερης παροχής υπηρεσιών, σχετικών με έργα καθαριότητας, προσπαθούμε καθημερινά, με στόχο μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.