Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 19:31

Προγραμματισμός προσλήψεων στον Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Προγραμματισμός προσλήψεων στον Δήμο Τριφυλίας

 

Τον προγραμματισμό προσλήψεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το 2023 αποφάσισε ομόφωνα σε χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Αποφασίστηκε η πρόσληψη συνολικά 24 ατόμων και πιο συγκεκριμένα:

- Για τις ανάγκες καθαρισμού των σχολικών μονάδων (Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και ΔΙΕΚ): Δέκα επτά σχολικές καθαρίστριες πλήρους απασχόλησης, με διάρκεια σύμβασης 10 μηνών για το σχολικό έτος 2023-2024. Τέσσερις σχολικές καθαρίστριες μερικής απασχόλησης τριών ωρών ημερησίως, με διάρκεια σύμβασης 10 μηνών για το σχολικό έτος 2023-2024.

- Για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών: Ένας ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός για χρονικό διάστημα απασχόλησης 8 μηνών. Ένας ΠΕ Μηχανολόγος Μηχανικός για χρονικό διάστημα απασχόλησης 8 μηνών. Ένας ΔΕ Χειριστών μηχανήματος έργου ειδ. 4, κατ. 4.8, ομάδα Β’, για χρονικό διάστημα απασχόλησης 8 μηνών.

Όπως σημειώνεται στη σχετική απόφαση, ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι η ανάγκη καθαρισμού των σχολικών μονάδων του δήμου, καθώς και η ανάγκη που προκύπτει στην Τεχνική Υπηρεσία για ενασχόληση με ευρωπαϊκά προγράμματα, ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα και γενικά η κάλυψη των αναγκών της στην υλοποίηση του έργου της.

Κ,Μπ.


NEWSLETTER