Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 19:31

Προγραμματισμός προσλήψεων στον Δήμο Τριφυλίας

Προγραμματισμός προσλήψεων στον Δήμο Τριφυλίας

 

Τον προγραμματισμό προσλήψεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το 2023 αποφάσισε ομόφωνα σε χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Αποφασίστηκε η πρόσληψη συνολικά 24 ατόμων και πιο συγκεκριμένα:

- Για τις ανάγκες καθαρισμού των σχολικών μονάδων (Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και ΔΙΕΚ): Δέκα επτά σχολικές καθαρίστριες πλήρους απασχόλησης, με διάρκεια σύμβασης 10 μηνών για το σχολικό έτος 2023-2024. Τέσσερις σχολικές καθαρίστριες μερικής απασχόλησης τριών ωρών ημερησίως, με διάρκεια σύμβασης 10 μηνών για το σχολικό έτος 2023-2024.

- Για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών: Ένας ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός για χρονικό διάστημα απασχόλησης 8 μηνών. Ένας ΠΕ Μηχανολόγος Μηχανικός για χρονικό διάστημα απασχόλησης 8 μηνών. Ένας ΔΕ Χειριστών μηχανήματος έργου ειδ. 4, κατ. 4.8, ομάδα Β’, για χρονικό διάστημα απασχόλησης 8 μηνών.

Όπως σημειώνεται στη σχετική απόφαση, ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι η ανάγκη καθαρισμού των σχολικών μονάδων του δήμου, καθώς και η ανάγκη που προκύπτει στην Τεχνική Υπηρεσία για ενασχόληση με ευρωπαϊκά προγράμματα, ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα και γενικά η κάλυψη των αναγκών της στην υλοποίηση του έργου της.

Κ,Μπ.