Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 20:24

Νερά από το Ρίπεσι στο Σιτοχώρι

Νερά από το Ρίπεσι στο Σιτοχώρι

 

Αλληλεγγύη στους συντοπίτες τους στο Σιτοχώρι που αντιμετωπίζουν  πρόβλημα με την υδροδότηση, έδειξαν έμπρακτα οι κάτοικοι από τη γειτονική Κεφαλόβρυση (Ρίπεσι) προσφέροντάς τους νερά, που τους είχαν περισσέψει από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Μία απλή πράξη αλλά γεμάτη ουσία από το Κεφαλόβρυσο, που σε πολλά πράγματα δείχνει το δρόμο και είναι μπροστά τόσο με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί όσο και με τις πράξεις που υλοποιεί.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του προέδρου Περικλή Κανελλόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το Ρίπεσι παντού. Το Ρίπεσι για όλους! Αλληλεγγύη στους συντοπίτες μας στο Πιτσά!

Στο άκουσμα της είδησης για το δεκαήμερο πλέον πρόβλημα υδροδότησης του γειτονικού μας χωριού, η σκέψη ήρθε και σήμερα υλοποιήθηκε. Τα νερά που περίσσεψαν από τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις τα πήγαμε στο διπλανό χωριό και τα μοιράσαμε στους λιγοστούς κατοίκους που διαμένουν εκεί. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε να τους λύσουμε το σοβαρό αυτό πρόβλημα, αλλά σίγουρα μπορούμε να τους δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για αυτούς. Άλλωστε το πρόβλημα αυτό το έχουμε περάσει κι εμείς και ξέρουμε τι σημαίνει!

Σίγουρα οι διοικούντες πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί σε τέτοια σοβαρά θέματα όπως είναι η υδροδότηση. Με την ευχή να ξεπεραστεί γρήγορα η ταλαιπωρία της έλλειψης νερού... Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα αυτό επηρεάζει και τον δικό μας συνοικισμό Τσερτέικα!».

Κ.Μπ.