Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 18:24

Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου για το Λιμενάρι Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου για το Λιμενάρι Φιλιατρών

Τη χαρά και την ικανοποίηση της εκφράζει η επικεφαλής της παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» Χάιδω Παναγιωτοπούλου για τον καθορισμό ζώνης λιμένα στην περιοχή Λιμενάρι Φιλιατρών από το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας.

Καθώς όπως τονίζει είχε υπάρξει πρόταση της στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νικόλαο Αλεξανδρόπουλο προς διμήνου.
Χαρακτηριστικά η κ. Παναγιωτοπούλου τονίζει: «Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, πληροφορήθηκα την απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας περί καθορισμού Ζώνης Λιμένα στην περιοχή Λιμενάρι Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας. Στη συνάντηση που είχα την 5 -8-2022 με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, κ. Νικόλαο Αλεξανδρόπουλο, συζητήσαμε μεταξύ άλλων και ανταλλάξαμε απόψεις για την αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης και τη διερεύνηση του εφικτού η μη,  να καθοριστεί Ζώνη Λιμένα στο Λιμενάρι Φιλιατρών. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν, στον κ. Πρόεδρο και στα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής, διότι η πρότασή μου αυτή έγινε άμεσα αποδεκτή και μόλις εντός δύο μηνών άρχισε να υλοποιείται και να παίρνει σάρκα και οστά! Η Ζώνη Λιμένα στο Λιμενάρι Φιλιατρών σημαίνει δυνατότητα πρόσβασης στα Φιλιατρά με θαλάσσια μέσα, προσέλκυση κόσμου και κίνηση,  με αποτέλεσμα την πολυπόθητη ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και μια αρχή ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER