Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 19:49

Ενημέρωση για πολεοδομική μελέτη Μικρής Μαντίνειας

Ενημέρωση για πολεοδομική μελέτη Μικρής Μαντίνειας

 

Ιδιοκτήτες ακινήτων και πολιτικοί μηχανικοί ενημερώνονται στο Δήμο Καλαμάτας για την πολεοδομική μελέτη της Μικρής Μαντίνειας, που έχει αναρτηθεί στη Διεύθυνση Πολεοδομίας.

Παρά τις ελλείψεις προσωπικού της υπηρεσίας, η ενημέρωση στο γίνεται: α) Στο κτήριο Β του Δημαρχείου, γραφείο 221, τη Δευτέρα,την Τετάρτη και την Παρασκευή, από 10 το πρωί έως 2.30 το μεσημέρι. β) Στο κοινοτικό γραφείο Μικρής Μαντίνειας (παλιό Δημοτικό Σχολείο) την Τρίτη και την Πέμπτη, από 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι.

Οι κύριοι ή νομείς ακινήτων της περιοχής καλούνται να προσέλθουν για να ενημερωθούν σχετικά με την μελέτη,, να υποβάλουν δηλώσεις ιδιοκτησίας μαζί με τα σχετικά (τίτλους, πιστοποιητικά μεταγραφής, ιδιοκτησίας βαρών, διεκδικήσεων και κατασχέσεων, τοπογραφικό διάγραμμα) και να υποβάλουντυχόν ενστάσεις. Στην υπό ανάρτηση μελέτη έχουν επέλθει οι απαραίτητες τροποποιήσεις και προσαρμογές που απορρέουν από την οριοθέτηση των ρεμάτων και τη μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας, προκειμένου να είναι εφικτή η έγκρισή της.