Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 17:46

Καλαμάτα: Προσωπικές φιλοδοξίες “βλέπει” ο Βασιλόπουλος πίσω από την απόφαση του Περιφερειακού για το αντιπλημμυρικό

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Προσωπικές φιλοδοξίες “βλέπει” ο Βασιλόπουλος πίσω από την απόφαση του Περιφερειακού για το αντιπλημμυρικό

Το υπουργείο Υποδομών περιμένει πλέον ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, να αποφασίσει τι θα γίνει με το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο του “Μορέα” στο Νέδοντα, μετά την αρνητική γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Εκφράζοντας τη δυσφορία του δήλωσε ότι “ο καθένας αναλαμβάνει και τις πολιτικές ευθύνες που του αναλογούν”, κι επικρίνοντας αυτούς που διαφωνούν, ανέφερε πως “κάποιοι επιχειρούν την εργαλειοποίησή του στο βωμό πολιτικών επιδιώξεων ή προσωπικών φιλοδοξιών”.

Ειδικότερα, σχετικά με τη αρνητική γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας, ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος σχολίασε:

“Πλέον αναμένουμε τις αποφάσεις της Πολιτείας και του υπουργείου Υποδομών και Δικτύων για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας. Για εμάς η μέγιστη ασφάλεια της Καλαμάτας και των συμπολιτών μας είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν χωρά εκπτώσεις. Η στάση και οι θέσεις όλων είναι πλέον καταγεγραμμένες και ο καθένας αναλαμβάνει και τις πολιτικές ευθύνες που του αναλογούν.

Δυστυχώς, αντί το έργο να μας ενώνει, κάποιοι επιχειρούν την εργαλειοποίηση του στο βωμό πολιτικών επιδιώξεων ή προσωπικών φιλοδοξιών.

Εμείς ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε με υπευθυνότητα το καλύτερο και το ασφαλέστερο σχέδιο για την πόλη και τους δημότες μας”.


NEWSLETTER