Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 20:49

Σύμβουλοι μειοψηφίας κατά Λεβεντάκη για πλατεία Φιλιατρών

Σύμβουλοι μειοψηφίας κατά Λεβεντάκη για πλατεία Φιλιατρών

 

Για ανικανότητα, αδιαφορία και επικινδυνότητα κατηγορούν τη δημοτική αρχή Λεβεντάκη δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας στο Δήμο Τριφυλίας και τοπικοί σύμβουλοι Φιλιατρών, για τη στάση της στο θέμα του έργου της πλατείας της πόλης.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

“Μετά τα τραγελαφικά που ζήσαμε όλοι με τις φωτογραφίες από το βράδυ του ανάματος του δέντρου με τα κουτάκια και τα καπάκια από τις κολώνες φωτισμού, με τις οποίες η δημοτική αρχή δήλωσε την ανικανότητά της, την Παρασκευή  το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο γίναμε μάρτυρες και της αδιαφορίας και περιφρόνησης για τους πολίτες και την πόλη των Φιλιατρών.

Απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για το έργο της πλατείας στην ουσία και τη λειτουργικότητά του, παρά μόνο για τις δικές προτεραιότητες και τις αυθαιρεσίες της.

Η δημοτική αρχή Λεβεντάκη απέδειξε παράλληλα πως δεν έχει επιχειρήματα και στηρίζεται μόνο  στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση. Είναι αδιανόητο να δηλώνει η δημοτική αρχή ότι δεν δέχεται διαβούλευση, δεν αντέχει τον αντίλογο και να αποχωρεί από το Δημοτικό Συμβούλιο σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που έχει υποχρέωση να ενημερώσει τον κόσμο. Εχετε δείξει την ανικανότητά σας, πλέον δείχνετε τις προθέσεις σας, την αδιαφορία και την επικινδυνότητά σας”.

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Κατσίβελα, Γιάννη Μερκούρη, Χαράλαμπο Καναλουπίτη, Γιάννη Κατσούλα, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Γιάννη Αδρακτά, Μαρία Πανουσοπούλου, Θεόδωρο Αντωνόπουλο, Παναγιώτη Τσαφαρά, Δημήτρη Δριμή, Γιάννη Παρασκευόπουλο (Πηγαδούλια), Παναγιώτη Αλευρά, Αγγελή Κοροβίλα, Γιώργο Τσακανίκα και τους τοπικούς συμβούλους Φιλιατρών Διονύσιο Καραβίτη, Γιώτα Ζερμπίνου και Γιάννη Λυγγουνό.