Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 11:45

Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας για τον Γιάννη Ηλιόπουλο

Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας για τον Γιάννη Ηλιόπουλο

Τη μνήμη και την προσφορά του πολιτικού μηχανικού - εργολάβου Γιάννη Ηλιόπουλου, που πριν λίγες ημέρες έθεσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας το βράδυ της Δευτέρας.

Τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, μετά από πρόταση του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου που συμφώνησε με τα καλά λόγια που είπε για τον Γ. Ηλιόπουλο, ο σύμβουλος της μειοψηφίας Βασίλης Τζαμουράνης (πρώην διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου), συμπληρώνοντας πως δούλεψε σαν λιοντάρι για την αποκατάσταση των ζημιών στις πλημμύρες του 2016.
Ο Β. Τζαμουράνης επεσήμανε ότι ο Γ. Ηλιόπουλος ευφυής και ευρυμαθής, ευαίσθητος, με φιλανθρωπικό έργο και αλληλεγγύη (δώρισε οικόπεδο στο Δήμο Καλαμάτας, στα Λέικα, για ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού), αναλάμβανε τα πιο επικίνδυνα και με μεγάλες απαιτήσεις έργα και ανέφερε ότι μεταξύ άλλων έφτιαξε την Κρήτης, τη Βασιλ. Γεωργίου, έκανε παρεμβάσεις στην Αθηνών, στο δρόμο στο Ασπρόχωμα και στην αποκατάσταση των κατολισθήσεων στα χωριά του Ταϋγέτου, ενώ η ανάπλαση της Αναγνωσταρά ήταν το κύκνειο άσμα του.

(Φωτογραφία αρχείου)