Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 17:40

Αθλητές Special Olympics Ιππασίας στο δήμαρχο Καλαμάτας

Αθλητές Special Olympics Ιππασίας στο δήμαρχο Καλαμάτας

Αθλητές Special Olympics Ιππασίας Καλαμάτας επισκέφθηκαν χθες τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, με αφορμή την πετυχημένη παρουσία τους στους πανελλήνιους αγώνες Ιππασίας Special Olympics στις 5 Δεκεμβρίου στο Μαρκόπουλο.

Τον δήμαρχο επισκέφθηκαν η προπονήτρια και παιδοψυχίατρος Στεφανία Σπυροπούλου, οι αθλητές Έφη Αποστολοπούλου, Κωνσταντίνος Γεωργακάς, Ανέστης Μαραντίδης και Μάριος Πλάγος, γονείς και μέλη του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας.

Συζήτησαν για την απόδοση των αθλητών στους πρόσφατους αγώνες, την στοχοθεσία της νέας χρονιάς και τη στήριξη από τον δήμο προς τους αθλητές για την επίτευξη των στόχων τους.

Η προπονήτρια του συλλόγου παρέδωσε στον δήμαρχο μετάλλιο των Special Olympics από τους πανελλήνιους αγώνες που είχαν πραγματοποιηθεί νωρίτερα στο Λουτράκι, σε συνέχεια πρωτοβουλίας του προέδρου των Special Olympics Διονυσίου Κοδέλλα, λόγω και του συμφώνου συνεργασίας του Δήμου Καλαμάτας με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Βασιλόπουλος συνεχάρη τα παιδιά όσο και όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθειά τους, τόνισε ότι ο δήμος βρίσκεται δίπλα τους και ευχήθηκε οι στόχοι που κάθε φορά θέτουν να κατακτώνται.

Οι αθλητές του συλλόγου της Καλαμάτας στους πανελλήνιους αγώνες απέσπασαν 1 χρυσό, 6 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, σημειώνοντας μια ακόμα τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Ιππικού Ομίλου, βάζοντας στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο του 2023 στο Βερολίνο.