Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 11:31

Ανάδοχος για την ανάπλαση της πλατείας Γαργαλιάνων

 

Ο οικονομικός φορέας «Λεωνίδας Σιώρης και ΣΙΑ Ε.Ε.» είναι ο προσωρινός ανάδοχος του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Γαργαλιάνων".

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας επικύρωσε κατά πλειοψηφία το πρακτικό Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ως προσωρινός ανάδοχος του έργου, ο συγκεκριμένος οικονομικός φορέας με το διακριτικό τίτλο «Avaton Sioris Constructions» με μέσο ποσοστό έκπτωσης 9,02%, επί του προϋπολογισμού της μελέτης.

Επίσης αποφασίστηκε να κληθεί ο προσωρινός ανάδοχος,  όπως, υποβάλει εντός προθεσμίας δέκα ημερών από την κοινοποίηση σχετικής ηλεκτρονικής ειδοποίησης - πρόσκλησης από τον κ. Δήμαρχο προς αυτόν, τα προβλεπόμενα, στο άρθρο 23 της αριθ. 14476/23-11-2022 διακήρυξης, αποδεικτικά μέσα (δικαιολογητικά προσωρινού αναδόχου) και τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης.

Να σημειώσουμε ότι για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό συνολικά κατατέθηκαν μόλις δύο προσφορές. Ενώ η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία ,μειοψηφούντος του Παναγιώτη    Αλευρά, ο οποίος τόνισε ότι μετά την 2377/2022 απόφαση    της ολομέλειας του ΣτΕ, ο νόμος που αφορά τη σύσταση και τις αρμοδιότητες της Οικονομικής    Επιτροπής κρίθηκε αντισυνταγματικός. Προτείνοντας τον νόμιμη επανασύσταση της.

Κ.Μπ.