Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 17:18

Εργο θερμομόνωσης στο πρώην Πολυκλαδικό

Εργο θερμομόνωσης στο πρώην Πολυκλαδικό

Εργο υγρομόνωσης και θερμομόνωσης στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού στην Καλαμάτα, πρόκειται να υλοποιηθεί μέσω των “Κτιριακών Υποδομών”.

Η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου υπογράφηκε χθες, παρουσία του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο, ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος επισκέφθηκε χθες, την έδρα των “Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.” στην Αθήνα, εταιρείας που αποτελεί τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές

Ο δήμαρχος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας Τιμολέοντα Κατσίπο και τον μεσσήνιο στην καταγωγή διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη κι ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν το δήμο και τα οποία έχουν δρομολογηθεί ή υλοποιούνται από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”.

Επίσης, χθες υπογράφηκε η εργολαβία για την υλοποίηση μιας σημαντικής παρέμβασης που αφορά το σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού. Πρόκειται για την παρέμβαση της προμήθειας και τοποθέτησης υγρομονωτικών και θερμομονωτικών υλικών για τη στεγανοποίηση και θερμομόνωση οροφών των κτηριακών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος, ο προϋπολογισμός του οποίου αγγίζει το 1 εκ. ευρώ. Ακόμα, υπήρξε η ενημέρωση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες και θα ακολουθήσει η υπογραφή μιας ακόμα παρέμβασης για το σχολικό συγκρότημα, προϋπολογισμού περίπου 350.000 ευρώ, για εργασίες αποκατάστασης ενανθρακώσεων φέροντος οργανισμού.

Με βάση την ίδια ενημέρωση, ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή. Ο κ. Βασιλόπουλος “στάθηκε ιδιαίτερα στο έντονο και διαρκές ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την προώθηση και εξασφάλιση έργων που αφορούν την Καλαμάτα, καθώς επίσης και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει τόσο με τον πρόεδρο Τ. Κατσίπο όσο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» Θαν. Γιάνναρη, τους οποίους και δημόσια ευχαριστεί για την υποστήριξη που παρέχουν στο Δήμο Καλαμάτας”.