Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 16:26

Δήμος Καλαμάτας:  Επιβεβαιώθηκε το “σπάσιμο” συνεργασίας με Αντωνόπουλο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

 

Να υποβαθμίσει το “σπάσιμο” της συνεργασίας με τον ανεξάρτητο σύμβουλο Μιχάλη Αντωνόπουλο,  επιχείρησε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, απαντώντας σε ερώτησή μας.

Απέφυγε να απαντήσει αν ο Μ. Αντωνόπουλος ζήτησε θέση αντιδημάρχου, κάνοντας λόγο για εσωτερικό θέμα, για το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να απαντούσε. Δήλωσε ότι παραμένουν φίλοι και πως ο Μιχ. Αντωνόπουλος τα πήγε εξαιρετικά σε όλους τους τομείς, επιβεβαιώνοντας, ωστόσο, τις παραιτήσεις του από την προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού και την αντιπροεδρία της ΔΕΥΑΚ.

 

Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ανέφερε: “Με τον κ. Αντωνόπουλο ήμασταν και παραμένουμε φίλοι. Και είχαμε κι έχουμε μία στενή συνεργασία με τον κ. Αντωνόπουλο. Ανέλαβε κάποια καθήκοντα, αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ και πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, θέσαμε κάποιους στόχους. Αυτούς τους στόχους τους ξεπέρασε, τα πήγε εξαιρετικά σε όλους τους τομείς. Μάλιστα, όσον αφορά το λιμάνι της πόλης μας πάντα θα υπάρχει το αποτύπωμα και η σφραγίδα του, ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για το υδατοδρόμιο. Για δικούς του λόγους ο Μιχάλης θεώρησε ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει, της προσφοράς εννοώ προς αυτά τα νομικά πρόσωπα κι επέλεξε να μην συνεχίσει να έχει αρμοδιότητες στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και στη ΔΕΥΑΚ. Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί στο μέλλον”.

Για τις πληροφορίες ότι ο Μ. Αντωνόπουλος ζήτησε θέση αντιδημάρχου, απάντησε: “Αυτά είναι εσωτερικά θέματα κ. Σινάπη, προφανώς τα συζητάμε στο γραφείο εδώ πέρα και δεν πρόκειται να απαντούσα ποτέ σε μια τέτοια ερώτηση. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα και αυτά είναι καθαρά του δημάρχου με τους συνεργάτες του”.

 

Γ.Σ.

 

(Φωτογραφία αρχείου)