Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 08:02

Παράταξη Κοσμόπουλου - "Καλαμάτα Μπροστά": “Καταπέλτης ο Μπένος για όσους στήριζαν το αντιπλημμυρικό”

Γράφτηκε από την
Παράταξη Κοσμόπουλου - "Καλαμάτα Μπροστά": “Καταπέλτης ο Μπένος για όσους  στήριζαν το αντιπλημμυρικό”

 

Την αντίθεση του πρώην δημάρχου και υπουργού Σταύρου Μπένου στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο του “Μορέα” στον Νέδοντα, όπως διατυπώθηκε σε συνάντησή του με μαθητές του 4ου Λυκείου της πόλης”, τονίζει σε ανάρτησή της η παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου “Καλαμάτα Μπροστά”.

Επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι “η απάντηση ήταν καταπέλτης για όσους την υποστήριζαν άκριτα με ενορχηστρωτή την δημοτική αρχή”.

Ειδικότερα, η παράταξη του Β. Κοσμόπουλου σημειώνει:

Σε πρόσφατη συνομιλία του με μαθητές ο πρώην δήμαρχος Σταύρος Μπένος δέχθηκε και μια ερώτηση για την μελέτη Μορέα για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης. Η απάντηση ήταν καταπέλτης για όσους την υποστήριζαν άκριτα με ενορχηστρωτή την δημοτική αρχή. Επί λέξει από το ρεπορτάζ η απάντηση ήταν «ανιστόρητη και εγκληματική παρέμβαση, το ξεπερασμένο φαραωνικό έργο».

Είναι άραγε τυχαίο ότι οι τρεις μηχανικοί επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και ο επίσης μηχανικός πρώην δήμαρχος, συμφωνούν στην απόρριψη της μελέτης; Σημειώνουμε την τεράστια εμπειρία του πρώην δημάρχου και από την ενασχόληση του ως επικεφαλής της ομάδας για την ανασυγκρότηση της Βορείου Εύβοιας, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές”.


NEWSLETTER