Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 20:09

Διευκρινήσεις προσφοράς για Μουριατάδα - Μεμί

Διευκρινήσεις προσφοράς για Μουριατάδα - Μεμί

 

 

Να υποβάλει εξηγήσεις-πληροφορίες για τις τιμές που προτείνει στην οικονομική προσφορά του για τις εργασίες του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδού Μουριατάδα - Μεμί» καλεί τον προσωρινό μειοδότη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Και αυτό γιατί η οικονομική του προσφορά περιλαμβάνει υψηλό ποσοστό έκπτωσης 44,06%.

Για το συγκεκριμένο έργο υποβλήθηκαν προσφορές από 5 οικονομικούς φορείς και προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε ο Ευστάθιος Τζικάκης του Νικολάου.

Όπως τονίζεται στη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, οι εξηγήσεις θα αφορούν: Τα οικονομικά χαρακτηριστικά της μεθόδου κατασκευής. Το κόστος εργασίας, το οποίο θα λαμβάνει υπόψη τις κείμενες διατάξεις εργατικού δικαίου (συλλογικές συμβάσεις κ.ά.), με προσκόμιση αποδεικτικών συμμόρφωσης σε αυτές, καθώς και τις διατάξεις ασφαλιστικού δικαίου. Τις επιλεγείσες τεχνικές λύσεις ή τις εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες που διαθέτει ο προσφέρων για την εκτέλεση του έργου.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες θα αξιολογηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας, σε συνεργασία με την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού και σε συνεννόηση με τον προσφέροντα και μετά από γνωμοδότησή τους προς την Οικονομική Επιτροπή θα ληφθεί απόφαση περί αποδοχής ή απόρριψης της προσφοράς του και ανάδειξής του ή όχι σε προσωρινό μειοδότη. 

Κ.Μπ.