Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 07:51

Νέος αγωγός ύδρευσης στο Καμάρι

Νέος αγωγός ύδρευσης στο Καμάρι

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την εγκατάσταση νέου αγωγού ύδρευσης μεταξύ των δύο δεξαμενών ύδρευσης στην Τ.Κ. Καμαρίου του Δήμου Τριφυλίας.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αθανάσιος Ρούσσης, ο αγωγός που τοποθετήθηκε είναι μήκους 510 μέτρων και λύνει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε την ύδρευση του χωριού.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ρούσσης τονίζει μεταξύ άλλων: «Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε την ύδρευση του χωριού μας από τα πολλαπλά σπασίματα του πεπαλαιωμένου αγωγού και δυστυχώς κανένας αρμόδιος από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν ευαισθητοποιήθηκε ώστε να δώσει μια λύση στο μείζονος σημασίας αυτό ζήτημα. Ύστερα από στενές επαφές και συζητήσεις για το θέμα με τον νυν δήμαρχο κ. Γεώργιο Λεβεντάκη δρομολογήθηκε και επιτέλους υλοποιήθηκε το έργο.                                               

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που στη διάρκεια της θητείας μου ως προέδρου της Κοινότητας Καμαρίου, οι αλλεπάλληλες προσπάθειές μου απέδωσαν καρπούς για την αναβάθμιση του χωριού, παραδίδοντας ένα έργο ζωτικής σημασίας στους συγχωριανούς μου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. δήμαρχο Γεώργιο Λεβεντάκη που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου και τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνιο Βλάχο για την πολύτιμη συνεισφορά του, καθώς και τα συνεργεία του δήμου και της ΔΕΥΑΤ για την ολοκλήρωση του έργου». 

Κ.Μπ.