Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 15:23

Ενημέρωση Βασιλόπουλου για το Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Το διεθνές αεροδρόμιο Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” επισκέφθηκε χθες, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κι ενημερώθηκε από την αερολιμενάρχη Ακριβή Βλάχου.

Τον δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Συντήρησης Υποδομών Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, Πρασίνου Αναστάσιος Σκοπετέας και Καθαριότητας Γιάννης Ζαφειρόπουλος, καθώς τέθηκαν θέματα της αρμοδιότητάς τους.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, έγινε συζήτηση για την υφιστάμενη κατάσταση του αερολιμένα, καθώς και για την αεροπορική κίνηση. Ο δήμος υπενθυμίζει πως σε ό,τι αφορά τις υποδομές, το αεροδρόμιο βρίσκεται σε διαδικασία παραχώρησης, ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για την έκταση των 49 στρεμμάτων που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες στάθμευσης των αεροσκαφών.

Όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία του αεροδρομίου, συμφωνήθηκε ο Δήμος Καλαμάτας να συνεχίσει την παροχή υποστήριξης στην φροντίδα του πρασίνου, στην περαιτέρω ενίσχυση της καθαριότητας, καθώς και σε θέματα συντηρήσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες του αεροδρομίου.