Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 14:45

Λεβεντάκης για “θέατρο του παραλόγου” από την αντιπολίτευση

Γράφτηκε από τον
Λεβεντάκης για “θέατρο του παραλόγου” από την αντιπολίτευση

Για θέατρο του παραλόγου κατηγορεί τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης σχετικά με την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος.

Την ίδια στιγμή παρουσιάζει έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου που τους καλεί να προχωρήσουν άμεσα σε ψήφισή του, καθώς η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ψήφιση της εναλλακτικής πρότασης ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη.

Αναλυτικά ο κ. Λεβεντάκης σημειώνει: «Το κάτωθι έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, είναι η απάντηση προς εκείνους τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που με την όλη στάση σας, αποδεικνύεστε συνεχώς «λίγοι» και ανεπαρκείς, για την Τριφυλία. Γιατί, κατά τη συνήθη και προσφιλή τακτική σας, εξακολουθείτε να παίζετε τα μικροπολιτικά σας παιχνίδια πάντα στις πλάτες των πολιτών της Τριφυλίας και ψηφοφόρων σας και να αδιαφορείτε για το μέλλον αυτού του τόπου.

Η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πολιτικών σκοπιμοτήτων είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη φορά τη μη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για δύο συνεχόμενες φορές λόγω έλλειψης απαρτίας, όταν κύριο θέμα συζήτησης σε αυτό υπήρξε η «Έγκριση τεχνικού προγράμματος έτους 2023 του Δήμου Τριφυλίας». Η όλη στάση σας για τη δημιουργία και μόνο εντυπώσεων κατά την προχθεσινή εν τέλει συνεδρίασή του, παρέπεμψε και πάλι, ως συνήθως, σε θέατρο του παραλόγου.

Και εκεί ήταν που «ντράπηκε και η ντροπή...», για να χρησιμοποιήσω μια    «αγαπημένη» έκφραση της κ. Χάιδως Παναγιωτοπούλου.

Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης, κοιτάξτε να βάλετε σε δεύτερη μοίρα το «εγώ» σας και να επιτελέσετε σωστά και υπεύθυνα το έργο σας.

Σύμφωνα με το κάτωθι έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, του οποίου έχετε λάβει σαφή και πλήρη γνώση, πρέπει να προχωρήσει άμεσα η έγκριση τεχνικού προγράμματος 2023. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας θα υποστείτε τις ανάλογες ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις, σύμφωνα με το νόμο. Σεβαστείτε, επιτέλους, τους θεσμούς και μην υποβιβάζετε άλλο τη νοημοσύνη των πολιτών.
Σταματήστε να αποτελείτε «απειλή» και τροχοπέδη για την εξέλιξη και το μέλλον του τόπου μας!».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER