Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 14:30

15 προσλήψεις συμβασιούχων στον Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δεκαπέντε άτομα για 8 μήνες, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, προγραμματίζει να προσλάβει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος. Πρόκειται για 2 ΔΕ χειριστές μηχανημάτων έργου, 3 ΔΕ οδηγούς απορριμματοφόρων και 10 ΥΕ εργάτες καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μέσα στο επόμενο 10ήμερο ( η προθεσμία αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες) την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟΑΣΕΠΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (prosopiko@1488.syzefxis.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δήμος Πύλου - Νέστορος, Τ.Κ. 24001, Πύλος, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη Τιτίκας Μπάκα (27233 60252).

Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.