Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 16:45

Με Γεωργακοπούλου ο Μιχαλόπουλος

Γράφτηκε από την

Με Γεωργακοπούλου ο Μιχαλόπουλος

Υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ενωση”, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θα είναι ο Άγγελος Μιχαλόπουλος, από το Δεσύλλα.

Ο Αγγ. Μιχαλόπουλος είναι οικονομολόγος, υποψήφιος διδάκτωρ Οικονομικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθώς και καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Λογιστικής του ιδίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Ηλία Σακελλαριάδη το 2014 και με τον συνδυασμό του Σπύρου Αδαμόπουλου το 2019.

Σε δήλωσή του αναφέρει: “Η αγάπη για τον τόπο μου και η επιτυχημένη πορεία προς επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας της κ. Γεωργακοπούλου κατά τη διάρκεια της θητείας της, με ωθούν να συστρατευτώ με τον συνδυασμό της, προκειμένου να συνεχιστεί η άξια αυτή πορεία προς όφελος των συνδημοτών μου”.

Η δήμαρχος Οιχαλίας Π. Γεωργακοπούλου τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του, και τον καλωσόρισε στο συνδυασμό της και τόνισε ότι “ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στην περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στον τόπο”.