Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 19:38

Δήμος Οιχαλίας: Ο Γιάννης Αντωνόπουλος υποψήφιος με Αδαμόπουλο

 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας” του υποψηφίου δημάρχου Οιχαλίας Γιάννη Αδαμόπουλου, θα είναι ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Γιάννης Αντωνόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου και ζαχαροπλάστης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό, ο Γ. Αντωνόπουλος γεννήθηκε στο Βασιλικό το 1969, γιος του Παναγιώτη και της Βασιλικής, παιδί τρίτεκνης οικογένειας, τελείωσε το Γυμνάσιο - Λύκειο Δωρίου και μέσω πανελληνίων εισήχθη το 1989 στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1993 ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα προπονητής ποδοσφαίρου.

Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από το 1995 σε ομάδες των Αθηνών και τα τελευταία χρόνια της Μεσσηνίας, όπως Α.Ο. Διαβολιτσίου, Πάμισος Μεσσήνης, Εθνικός Μελιγαλά, Α.Ο. Δωρίου Διαγόρας Κοπανακίου και σε ακαδημίες.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και 20 χρόνια στον κλάδο των τροφίμων, καθώς έχει και τη δική του επιχείρηση ζαχαροπλαστικής στην Κυπαρισσία, ακολουθώντας την παράδοση τόσο του παππού όσο και του πατέρα του που ήταν το κύριο επάγγελμά τους.

Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Ανδρουτσοπούλου και έχουν τρία παιδιά 19, 17 και 14 ετών. Μένουν μόνιμα στο Βασιλικό.

Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά ήταν με τον συνδυασμό του κ. Σταθόπουλου που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και κατόπιν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της κ. Γεωργακοπούλου, όπου και διατέλεσε δύο φορές αντιδήμαρχος, καθώς και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής σχολείων του Δήμου Οιχαλίας.