Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 16:10

Δήμος Καλαμάτας: Εκκληση για λελογισμένη χρήση νερού ενόψει τριημέρου

Γράφτηκε από την
Δήμος Καλαμάτας: Εκκληση για λελογισμένη χρήση νερού ενόψει τριημέρου

Εκκληση για λελογισμένη χρήση νερού ενόψει τριημέρου του Αγίου Πνεύματος απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Από το Δήμο Καλαμάτας γίνεται έκκληση στους δημότες να περιορίσουν την κατανάλωση του νερού, στις απολύτως απαραίτητες χρήσεις, προκειμένου να μην επιβαρύνεται το δίκτυο ύδρευσης, μετά την εναλλακτική προσωρινή λύση που δόθηκε για να αποκατασταθεί η υδροδότηση της πόλης.

Σημειώνεται ότι από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης και τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας έχει διαπιστωθεί αυξημένη κατανάλωση νερού, επομένως γίνεται έκκληση για λελογισμένη χρήση του νερού, ενόψει και του τριημέρου".

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ "ΜΑΧΗ" ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

"Επί τρία 24ωρα όλος ο μηχανισμός του Συνδέσμου Ύδρευσης και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, με την υποστήριξη μηχανικών και τεχνικών του Δήμου, επιχειρεί κάτω από δύσκολες συνθήκες και αντιμετωπίζει το σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε στην υδροδότηση της Καλαμάτας, μετά την τεράστια βλάβη στη δεξαμενή του Πηδήματος" σημειώνει μεταξύ άλλων σε άλλη ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

Και συνεχίζει: "Ήδη η Καλαμάτα υδροδοτείται μέσω εναλλακτικής λύσης που προκρίθηκε από τους υπεύθυνους τεχνικούς. Τα ξημερώματα σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, από τα συνεργεία δόθηκε μάχη με χρόνο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διαρροές στο σύστημα, χωρίς να γίνει αισθητή στους πολίτες η διακοπή του νερού. Μεμονωμένα προβλήματα στην πόλη και τις Κοινότητες αντιμετωπίζονται από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ.

Από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης, το Δήμο και τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας γίνεται έκκληση προς όλους να μη γίνεται άσκοπη χρήση νερού".


NEWSLETTER