Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 17:45

Υποψήφιος με Καφαντάρη ο Θόδωρος Βουγιούκας

Γράφτηκε από την

 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη θα είναι ο σύμβουλος Θόδωρος Βουγιούκας, που είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα, αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε το 2020.

Σε ανακοίνωσή του ο Δ. Καφαντάρης σημειώνει:

“Στην πιο αξιόμαχη ομάδα στελεχών της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Ελπίδας" που θα διεκδικήσει με σχέδιο, τόλμη, δύναμη, την υλοποίηση του νέου οράματος για το δήμο μας, στρατεύτηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και ο Θόδωρος Βουγιούκας, γέννημα-θρέμμα Πύλιος. Με σπουδές, στην Ανώτατη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού, με μεταπτυχιακό δίπλωμα Μαθηματικών της Αγοράς και Παραγωγής, και ακόμη, στο τμήμα της Οικονομικής Επιστήμης. Με επαγγελματική εμπειρία πολυσύνθετη και πολυεπίπεδη, από τον τραπεζικό κλάδο προϊστάμενος και διευθυντής στην Alpha Bank, καθηγητής σε δημόσιο ΙΕΚ αλλά και ασφαλιστικός διαμεσολαβητής σύμβουλος επιχειρήσεων. Σήμερα εργάζεται ως  εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με ειδικότητες Ναυτιλιακών & Οικονομικων Σπουδών.

Ο Θόδωρος έχει μεγάλη αυτοδιοικητική παρουσία ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πύλου-Νέστορος από το 2019, ενώ κατά τη διάρκεια της θητείας του, διετέλεσε και αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.

Ο Θόδωρος είναι πατέρας δύο παιδιών και θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Πύλου.

Θόδωρε, σου ευχόμαστε καλό αγώνα!”.