Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 20:45

Δημοπράτηση διαχείρισης δικτύων ύδρευσης στη Δυτική Μάνη

Δημοπράτηση διαχείρισης δικτύων ύδρευσης στη Δυτική Μάνη

Την προμήθεια της ολοκληρωμένης διαχείρισης δικτύων ύδρευσης του δήμου, εκτιμώμενης αξίας 4.699.562,80 ευρώ, δημοπρατεί ο Δήμος Δυτικής Μάνης. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 26η Ιουλίου, στις 3 το μεσημέρι.

Ο διαγωνισμός αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού ανίχνευσης διαρροών και ολοκληρωμένου ασύρματου ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης κι ελέγχου κατανάλωσης του δικτύου ύδρευσης του δήμου.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού: 8.100 ψηφιακών υδρομετρητών σε υφιστάμενες υδατοπαροχές του δικτύου με χρήση ασύρματων ψηφιακών αισθητήρων καταγραφής και αποστολής δεδομένων μέτρησης καταναλώσεων. 10 Σταθμών Μέτρησης Ποιότητας σε επιλεγμένα σημεία του εσωτερικού δικτύου με χρήση τηλεμετρικών καταγραφικών με αισθητήρια, επικοινωνιακό και παρελκόμενο εξοπλισμό. 10 Σταθμών Μέτρησης Πίεσης σε επιλεγμένα σημεία του εσωτερικού δικτύου για την παρακολούθηση της πίεσης σε κρίσιμα σημεία του. 5 Σταθμών Μέτρησης Παροχής - Πίεσης σε επιλεγμένα σημεία του εσωτερικού δικτύου για την παρακολούθηση της παροχής και της πίεσης σε κρίσιμα σημεία του. 5 Σταθμών Μέτρησης Διαχείρισης Πίεσης σε επιλεγμένα σημεία του εσωτερικού δικτύου για την παρακολούθηση και την διαχείριση της πίεσης σε κρίσιμα σημεία του.

Ακόμα, την: Προμήθεια Φορητών Σταθμών Ελέγχου που περιλαμβάνουν εξοπλισμό για τον έλεγχο δικτύων, τη λήψη δεδομένων και τον έλεγχο της καταλληλότητας του νερού. Προμήθεια και εγκατάσταση Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου ο οποίος θα περιλαμβάνει εξοπλισμό, λογισμικά κλπ.

Και την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, τεκμηρίωσης και δοκιμαστικής λειτουργίας. Φορέας χρηματοδότησης της σύμβασης είναι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 7 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της (6 μήνες για την παράδοση και 1 μήνας για την εκπαίδευση, την τεκμηρίωση και τη δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού συστήματος).