Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 22:48

Υποψήφιος με Γεωργακοπούλου ο Σοφιανός Γυπατίδης

Υποψήφιος με Γεωργακοπούλου ο Σοφιανός Γυπατίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είναι και πάλι με τον συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ενωση”, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο γ.γ. του δήμου Σοφιανός Γυπατίδης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό της δημάρχου, ο Σοφιανός Γυπατίδης, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με μεταπτυχιακό στη “Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση – MPA”, είναι γ.γ. του δήμου (μόνιμος υπάλληλος της Διεύθυνσης Διοικητικού και Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας). Είναι μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει ειδικός συνεργάτης δημάρχου Οιχαλίας, υπάλληλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Τρίπολης και πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας.
Σε δήλωσή του ο κ. Γυπατίδης αναφέρει: “Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμμετέχοντας με την δήμαρχο κ. Γεωργακοπούλου στην αλλαγή προς το καλύτερο από την καθημερινότητα που επικρατούσε την προηγούμενη δημοτική περίοδο αλλά και για τον προγραμματισμό νέων αναπτυξιακών έργων στον Δήμο Οιχαλίας, αποτέλεσε μονόδρομος η ανανέωση της εμπιστοσύνης με το συνδυασμό της «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» της δημάρχου που στηρίζεται στη γνώση, στην εμπειρία, έχει όραμα, αρχές και συνέπεια”.
Η δήμαρχος Π. Γεωργακοπούλου αφού τόνισε ότι η εμπειρία του κ. Γυπατίδη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πολυετής και έχει μόνο να προσφέρει από όποια θέση και αν υπηρετεί, τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.