Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 19:02

Ο Θάνος Ραδιώτης για διακοπές νερού στην Κορώνη

Ο Θάνος Ραδιώτης για διακοπές νερού στην Κορώνη

"Μόνο θυμό και αγανάκτηση μπορεί να αισθάνεται κανείς, όταν διαβάζει την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠΝ για κυλιόμενες διακοπές νερού λόγω λειψυδρίας στις κοινότητες της Κορώνης”, δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Θάνος Ραδιώτης επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Σε σχόλιο του αναφέρει ότι “αν και μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια από τις διακοπές νερού που ανακοινώνει το δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΠΝ και μόνο το γεγονός ότι το 2023, στη καρδιά του καλοκαιριού, ως λύση για τη λειψυδρία προτάσσεται η διακοπή νερού επί 10-12 συνεχόμενες ώρες σε κατοίκους, καταστηματάρχες και παραθεριστές και όχι η δημιουργία όλων των αναγκαίων υποδομών που θα εξασφαλίζουν επάρκεια, ειδικά τους θερινούς μήνες που η ζήτηση μεγαλώνει, αποδεικνύει την αντιδραστική προσέγγιση (και αυτής) της δημοτικής αρχής στη διαχείριση του υδάτινου δυναμικού της ευρύτερης περιοχής αλλά και του δήμου συνολικά!”.
Ο Θαν. Ραδιώτης εκτιμά ότι “με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, είναι η ώρα κάτοικοι και καταστηματάρχες της Δ.Ε Κορώνης να διεκδικήσουν τη βελτίωση του συνόλου των υποδομών της περιοχής”.