Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 16:30

Τριφυλία: Ο Κατρίτσης ανακοίνωσε 3 ακόμα υποψηφίους

Τρεις ακόμη υποψηφίους με το συνδυασμό «Τριφυλία Ενωμένοι» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης.

Πρόκειται για την υποψηφιότητα του Σπύρου Τσαγκάρη του Νικολάου ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου από την Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Τη Δημοτική Σύμβουλο Μαγδαληνή (Μάγδα) Καμπύλη – Ανδρινοπούλου η οποία θα είναι υποψήφια στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων. Και την υποψηφιότητα του Γιώργου Καλογερόπουλου του Δήμου στο Συμβούλιο Δ.Κ. Πύργου.

Στις σχετικές ανακοινώσεις μεταξύ άλλων τονίζεται: «Ο Σπύρος Τσαγκάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους. Υπηρετεί 30 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας (Α.Τ. Χώρας και Α.Τ. Γαργαλιάνων). Είναι παντρεμένος με την Γυμνάστρια Έλενα Τεριζάκη και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Έχει πλούσιο κοινωνικό και αθλητικό έργο. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων από το 2008 έως το 2012 και Γραμματέας από το 2012 έως και σήμερα. Έχει διατελέσει Ταμίας στο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. Η προσφορά του, η οποία αναγνωρίζεται από όλους, είναι πολύ μεγάλη καθώς όλα αυτά τα χρόνια ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων έχει αυξήσει θεαματικά τα μέλη του και πλέον βρίσκεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ. Παράλληλα, με δική του πρωτοβουλία, ξεκίνησε πέρυσι και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών.

Είναι ακέραιος και ηθικός άνθρωπος, με αγάπη και όραμα για τον τόπο. Ανιδιοτελής, που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται την ευθύνη, τολμηρός στις αλλαγές και φανατικός υποστηρικτής των καινοτομιών.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή».

«Η Μαγδαληνή (Μάγδα) Καμπύλη – Ανδρινοπούλου είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ανδρινόπουλο και μητέρα δύο παιδιών. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος Γαργαλιάνων την περίοδο 2007 – 2010 με Δήμαρχο τον Σταύρο Καλοφωλιά. Το 2008 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Τριφυλίας από τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων με το συνδυασμό του Ευσταθίου (Στάθη) Ανδρινόπουλου.

Με τοποθετήσεις και ερωτήσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει αναδείξει θέματα και προβλήματα της πόλης των Γαργαλιάνων και της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων.

Γυναίκα, σύζυγος και μητέρα με σεμνότητα, ήθος και αξιοπρέπεια. Άνθρωπος σοβαρός, ευγενικός και καλοσυνάτος. Με άποψη και τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

Την ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή».

«Ο Γιώργος Καλογερόπουλος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Πύργο Τριφυλίας, μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Φοίτησε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Φυσικής και επέστρεψε στον Πύργο όπου η κύρια απασχόλησή του είναι αγρότης ενώ παράλληλα εργάζεται και ως μηχανικός αυτοκινήτων.

Είναι νέος άνθρωπος, δυναμικός και δραστήριος. Διακρίνεται για το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Στηρίζει τον τόπο του και θέλει να τον δει να εξελίσσεται. Πιστεύει ότι ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή».