Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 21:30

Οιχαλία: Υποψήφιος με Γεωργακοπούλου ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Τη συμμετοχή του Δημητρίου Κοντόπουλου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Δημοτική Ένωση Οιχαλίας” ανακοίνωσε η δήμαρχος και εκ νέου υποψήφια Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.

Ο κ. Κοντόπουλος είναι αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτοχος πτυχίων Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και Γερμανικής Γλώσσας και έχει υπηρετήσει στο Γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, καθώς και στην Κυπαρισσία ως αστυνομικός διευθυντής. Είναι παντρεμένος με την Έντα Μπεγνή, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και διαμένουν μόνιμα στην Οιχαλία.

Σε δήλωσή του αναφέρει: “Ως ένας άνθρωπος που λόγω επαγγέλματος, αφιέρωσα τη ζωή μου στην υπηρεσία και την ασφάλεια του πολίτη, θεωρώ χρέος μου, τώρα που μου δίνεται η δυνατότητα, να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να αναβαθμιστεί περαιτέρω και σε όλους τους τομείς η περιοχή μου. Με τις σκέψεις αυτές, αποφάσισα να συστρατευτώ με τον συνδυασμό της δημάρχου κ. Γεωργακοπούλου και να δώσω έναν έντιμο εκλογικό αγώνα με γνώμονα την ενότητα του χωριού μου”.