Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 15:45

Άνοιξε το εκλογικό κέντρο του Βασίλη Τζαμουράνη

Άνοιξε την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Καλαμάτα_Μετά”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Τζαμουράνη, ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον πεζόδρομο Ιατροπούλου και Δαγρέ 2, στο παλιό “Ambassador”. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την παράταηη, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και υποψήφιων συμβούλων, για να συζητήσουν θέματα της πόλης και του δήμου, καθώς μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού, η προεκλογική μάχη μπήκε στην τελική ευθεία.

Κάθε μέρα, η «Καλαμάτα_Μετά” θα περιμένει στο εκλογικό της κέντρο όλους τους δημότες για συζήτηση, ενημέρωση και έντυπο υλικό, σχετικά με το πρόγραμμά της για την επόμενη μέρα σε ολόκληρο τον Δήμο Καλαμάτας: κέντρο και περιφέρεια, παραλιακό μέτωπο και ενδοχώρα, πεδινές και ορεινές περιοχές.

“Για να πάμε τον Δήμο Καλαμάτας σε άλλο επίπεδο. Γιατί αξίζουμε περισσότερα, σε όλους τους τομείς: Ανάπτυξη - εξωστρέφεια - τουρισμός - υποδομές - εισοδήματα - ποιότητα ζωής – αθημερινότητα”, όπως αναφέρει η παράταξη.