Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον συνδυασμό, αντάλλαξαν απόψεις με τους ντόπιους και έγινε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα και τις ανάγκες της κάθε περιοχής, με κορυφαίο το θέμα της παραβατικότητας και της συνεχούς ανασφάλειας που διαμαρτυρήθηκαν ότι νιώθουν οι κάτοικοι στα χωριά, τα κτήματα και τα σπίτια τους.
Στην Ασπροπουλιά ο Β. Τζαμουράνης και υποψήφιοι σύμβουλοι επισκέφθηκαν επίσης την περιοχή που κάηκε πρόσφατα, ώστε να διαμορφώσουν από κοντά μια εικόνα για τις ζημιές, οι
οποίες ευτυχώς δεν έπληξαν σοβαρά κατοικίες και καλλιέργειες.
Στο Αριοχώρι οι κάτοικοι έθεσαν αρκετά ζητήματα που τους απασχολούν, όπως για παράδειγμα οι ελλείψεις στην αγροτική οδοποιία και η ανάγκη αξιοποίησης του παλιού Δημοτικού Σχολείου κι ενός οικοπέδου περίπου 6 στρεμμάτων στα όρια του οικισμού, ενώ εξέφρασαν και το αίτημά τους για δημιουργία γηπέδου 5Χ5 όπου θα μπορούν να αθλούνται τα παιδιά της περιοχής.
Με βάση την ίδια ενημέρωση, στη Μικρομάνη συνέρρευσε αρκετός κόσμος για να ακούσει τον Β. Τζαμουράνη να αναπτύσσει εν συντομία το πρόγραμμα της παράταξής του και τους βασικούς άξονες έργων και δράσεων που περιλαμβάνει.
Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλαβε για μία ακόμη φορά τις δεσμεύσεις του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα στα χωριά, όπως αναφέρονται, πιο αναλυτικά, και στα ενημερωτικά φυλλάδια της “Καλαμάτας_Μετά” που μοιράστηκαν στους κατοίκους.
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Σήμερα το πρωί, ο Β. Τζαμουράνης και υποψήφιοι σύμβουλοι θα παρευρεθούν στην πανηγυρική θεία λειτουργία για τη γιορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου, στον φερώνυμο ναό στα Γιαννιτσάνικα, ενώ στις 8 το βράδυ, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης, στον πεζόδρομο Ιατροπούλου και Δαγρέ 2 (πρώην “Ambassador”).