Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 21:53

Δήμος Τριφυλίας: Συλλογή ειδών για πλημμυροπαθείς 

Δήμος Τριφυλίας: Συλλογή ειδών για πλημμυροπαθείς 

 

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ξεκινά ο Δήμος Τριφυλίας από σήμερα Παρασκευή έως και τις 22 του μηνός.

Πιο συγκεκριμένα όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αλληλεγγύης της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και ευθύνης τους, συμμεριζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα της Θεσσαλίας από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, οφείλουν και πρέπει έμπρακτα να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους, την αλληλεγγύη τους.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στις κοινωνίες που ζουν δραματικές στιγμές, όπου ο πόνος από τις ανθρώπινες απώλειες περισσεύει, όπου το βιός και τα όνειρα μιας ζωής ισοπεδώθηκαν από τη λεηλασία της φύσης. Κι εμείς, μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, οι οποίοι κάθε φορά που χρειάστηκε έδειξαν την ευαισθησία τους, να δείξουν και πάλι την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους πληττόμενους συμπατριώτες μας, με την προσφορά τους στην συγκέντρωση των ειδών αυτών, που θα τα αποστείλουμε το ταχύτερο.

Στεκόμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας και συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια, συγκεντρώνοντας αυστηρά και μόνο τα εξής είδη πρώτης ανάγκης: Παρακαλούμε εάν είναι δυνατόν σε χαρτοκιβώτια) αλεύρι , ζυμαρικά , όσπρια , γάλα εβαπορέ , κονσέρβες παντός τύπου , δημητριακά , παξιμάδια.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στα Δημοτικά καταστήματα - Κοπανακίου-Κυπαρισσίας-Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, από 15/09/2023 έως 22/09/2023 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα (09:00-14:00).

Επικοινωνία : Παναγιωτόπουλος Σωτήρης: 2761360040»

Κ.Μπ.

 

(Φωτογραφία αρχείου)