Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 14:00

Με κόσμο και παλμό τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Κατρίτση

Γράφτηκε από την

Με κόσμο, παλμό και διάχυτη αισιοδοξία για τη νίκη έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας Άκη Κατρίτση στην Κυπαρισσία. Ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος τέλεσε τον αγιασμό.

Ο κ. Κατρίτσης στην ομιλία του άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή για τα πεπραγμένα της και κυρίως για όσα έταξε προεκλογικά αλλά δεν έπραξε στη διάρκεια της τετραετίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα έργα της ανάπλασης στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, το Open Mall και η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου είναι της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Σημείωσε μάλιστα με έμφαση: «Τα ερωτήματα των δημοτικών εκλογών στην Τριφυλία είναι ξεκάθαρα: Δημοκρατία ή φασίζουσα νοοτροπία; Νομιμότητα ή ροπή στην παρανομία; Κανονικότητα ή νοσηρότητα; Σοβαρότητα ή γελοιότητα; Αλήθεια ή ψέματα; Διάλογος ή τραμπουκισμός; Πολιτισμός ή βαρβαρότητα; Καλαισθησία ή κιτς;».

Κάλεσε τον κ. Λεβεντάκη σε μεταξύ τους debate, όπου, όποτε και όσες φορές θέλει. Είπε πως ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός, έχει συγκροτημένο σχέδιο και πρόγραμμα και αναφέρθηκε στα έργα προτεραιότητας της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «Η Κυπαρισσία μάς αγκάλιασε, η Κυπαρισσία μάς στηρίζει, η Κυπαρισσία μάς τιμά. Εσείς μας τιμάτε. Εμείς σας ευχαριστούμε. Η σημερινή σας παρουσία στέλνει σε κάθε γωνιά της Τριφυλίας το μήνυμα της νίκης! Μήνυμα νίκης που συναντάμε παντού στην Τριφυλία!». Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού στις Δημοτικές Ενότητες Κυπαρισσίας, Αυλώνος και Τριπύλης, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.